Skulptera din kropp utan kirurgi

Lipomassage är en naturlig metod som används för en långsiktig fettreducering som leder till en slankare figur. Lipomassage fokuseras på lokala fettreserver och problemområden där man eliminerar djup fettvävnad som inte försvinner genom traditionella metoder. Det stimulerar och skulpterar om kroppen på ett sätt som snabbt ger tydliga resultat.

Endermologie är en vetenskapligt bevisad effektiv metod som formar om kroppen utan kirurgi och effektivt avlägsnar celluliter och fettdepåer.

Endermologie är namnet på den behandling med LPG, som utan smärta eller kirurgiska ingrepp, kan avlägsna envisa celluliter och besvärande fettdepåer från mage, ”ridbyxlår” eller stjärtpartiet. Löst skinn kan hjälpas stramas upp. Endermologie kan vara ett alternativ för patienter som inte anses som lämplig för fettsugning eller alla de personer som tvekar inför ett kirurgiskt ingrepp.

Djup bindvävsmassage, effekten av LPG Endermologie, har en väl dokumenterad förmåga att stimulera cellaktiviteten i och under huden. LPG-tekniken tar vara på dessa mekanismer och erbjuder effektiva behandlingar med dokumenterade resultat.

Syftet med en behandlng är att stimulera kroppens celler och därmed få dem att reagera. Denna reaktion kan exempelvis aktivera produktionen av hudens byggstenar – Collagen och Elastin – eller den s.k. lipolysen vilken bryter ned kroppsfett.

En stor del av de positiva effekter Endermologi har kan tillskrivas dess två grundläggande funktioner – ökad blod- och lymfcirkulation – vilka ser till att slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska lättare kan föras ut ur kroppen.

Antalet behandlingar som behövs för bästa resultat varierar beroende på kroppstyp, fysik, ålder samt kostvanor. Att själv hålla sig till en nyttig kost samt att motionera regelbundet bidrar självklart till att resultatet bibehålls. Behandlingen passar både män och kvinnor.

  • Reducerar överflödigt fett på problemområden
  • Reducerar celluliter
  • Formar och lyfter rumpan
  • Framhäver kroppens konturer
  • Formar och lyfter kroppens konturer
  • Återställer hudens elasticitet
  • Slimmar figuren

För att uppnå ett optimalt resultat krävs det mellan 10–20 behandlingar.