fettsugningar.nu

Armar

Hem > Armar

Länkar

Kontakta oss

Läs mer >

Fettsugning armar (armplastik)

Fettsugning av armar (armplastik) är en populär metod för att förbättra armarnas utseende. Denna sida ger dig en djupgående inblick i dessa behandlingar, från hur man får bort oönskat fett till att hitta de bästa klinikerna för ingreppet. Läs vidare för att få all den information du behöver om fettsugning av armar och armplastik.

Hur får man bort fett på armarna?

Att bli av med envisa fettdepåer på armarna kan vara utmanande. Förutom träning och kost finns det kirurgiska metoder som fettsugning av armar (också kallat armplastik). Denna procedur avlägsnar fett genom små snitt, vilket ger slankare och mer tonade armar. Det finns också icke-kirurgiska metoder som CoolSculpting som fryser bort fettceller.

Armplastik

Armplastik, även känd som överarmsplastik, är en kirurgisk procedur som syftar till att ta bort överflödig hud och fett från armarnas undersida. Det är särskilt populärt bland individer som har haft en betydande viktminskning och har hängande hud som ett resultat.

Armplastik pris

Armplastik kan kosta mellan 20 000 och 50 000 SEK, beroende på kliniken och kirurgens erfarenhet. Priset kan variera beroende på komplexiteten av ingreppet, platsen för kliniken, och om andra behandlingar kombineras med armplastiken.

Hitta kliniker för fettsugning av armar

När du överväger fettsugning av armar är det viktigt att välja rätt klinik. Nedan listar vi några av de mest rekommenderade klinikerna i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Stockholm

Nordiska Kliniken

Nordiska Kliniken är en framstående klinik som specialiserar sig på plastikkirurgiska ingrepp, inklusive armplastik. Armplastik på Nordiska Kliniken fokuserar på att avlägsna överskottshud, ofta kallat “gäddhäng”, från överarmarna. För dem med kraftigare armar kan även en fettsugning rekommenderas för att minska armarnas omfång. Priset för en armplastik på Nordiska Kliniken börjar från 59 000 kr. Efter operationen kan patienter förvänta sig att återgå till arbete inom 1-2 veckor, beroende på ingreppets omfattning och deras arbetsnatur.

Hemsida: Nordiskakliniken.se

Besöksadress: Drottninggatan 33, Stockholm

E-post: [email protected]

Telefonnummer: 08-411 76 76

Plastikkirurgen Stockholm

Plastikkirurgen Stockholm är en ledande klinik inom plastikkirurgi belägen i moderna lokaler i Hammarby Sjöstad. Kliniken erbjuder armplastik för dem som vill bli av med “gäddhäng” orsakat av åldrande eller betydande viktminskning. En armplastik på Plastikkirurgen Stockholm kostar från 58 000 kr. Ingreppet utförs under narkos, och patienter kan förvänta sig en sjukskrivning på 1-3 veckor. Efter operationen rekommenderas det att undvika kraftansträngning i upp till 4 veckor. Kliniken erbjuder även 3D-simulering, vilket ger patienter möjlighet att se ett förväntat resultat innan operationen.

Hemsida: Plastikkirurgen.com

Besöksadress: Fredriksdalsgatan 14, Stockholm

E-post: [email protected]

Telefonnummer: 08-21 01 01

Conturkliniken

Conturkliniken i Stockholm är en etablerad klinik med över 20 års erfarenhet inom plastikkirurgi. Ett av de vanligaste problemen som patienter vänder sig till Conturkliniken för är “gäddhäng” på överarmarna, vilket kan uppstå på grund av åldrande eller efter en betydande viktnedgång. Conturkliniken följer sin egen metod, kallad Conturmetoden, som säkerställer att varje behandling ger ett varaktigt och naturligt resultat. Kliniken lägger stor vikt vid det personliga, där varje patient får en individuell behandlingsplan och återbesök ses som en viktig del av den kirurgiska processen.

Hemsida: Conturkliniken.se

Besöksadress: Kommendörsgatan 16, Stockholm

E-post: [email protected]

Telefonnummer: 08-503 858 00

Göteborg

Klinik 34

Klinik 34 i Göteborg är en specialiserad klinik som fokuserar på estetisk kirurgi, inklusive fettsugning med metoden Bodyjet. De erbjuder fettsugning för olika delar av kroppen, inklusive haka, armar, skuldror, mage, rygg, lår och många fler. Priset för fettsugning på Klinik 34 varierar beroende på omfattningen av ingreppet, men börjar från 30 000 kr. Klinik 34 strävar efter att erbjuda sina patienter de bästa behandlingarna med modern teknik och expertis. För dem som överväger estetisk kirurgi, erbjuder de 34 en omfattande konsultation för att diskutera patientens behov och förväntningar.

Hemsida: Klinik34.se

Besöksadress: Victor Hasselblads gata 39, Göteborg

Telefonnummer: 031-774 02 92

Clinica

Clinica i Göteborg erbjuder en revolutionerande icke-kirurgisk metod för borttagning av fett kallad CoolSculpting. Istället för traditionell fettsugning använder CoolSculpting en teknik som fryser fettceller under huden med en kontrollerad kyla. Efter en CoolSculpting-behandling kan patienter förvänta sig att i genomsnitt ca 25% av fettcellerna försvinner. Det bästa med denna behandling är att den är icke-invasiv, vilket innebär att det inte finns några snitt eller ärr, och patienter kan återgå till sina normala aktiviteter direkt efter behandlingen.

Hemsida: Clinica.se

Besöksadress: Västra Hamngatan 19, Göteborg

E-post: [email protected]

Telefonnummer:0739-133 707

APS-kliniken

Carlanderska Sjukhuset i Göteborg är ett centralt beläget sjukhus som har haft ett långvarigt samarbete med APS-kliniken. Numera har APS-kliniken dock flyttat sin verksamhet till Citysjukhuset +7. Under sin tid på Carlanderska Sjukhuset erbjöd APS-kliniken designade lösningar inom skönhetskirurgi och rekonstruktiv plastikkirurgi. För dem som är intresserade av att kontakta APS-kliniken direkt kan de göra det via deras webbplats. Carlanderska Sjukhuset ligger vid Eklandagatan med adress Carlandersparken, i närheten av Göteborgs nya evenemangsstråk med Världskulturmuseet, Universeum, Liseberg och Svenska Mässan.

Hemsida: Carlanderska.se

Besöksadress:

E-post:

Telefonnummer:

Malmö

Citadellkliniken

Citadellkliniken är en framstående klinik i Malmö som specialiserar sig på estetisk kirurgi. En av de behandlingar de erbjuder är armplastik, som utförs när huden på överarmarna blivit slapp och hängig. Denna förändring kan uppstå efter kraftiga viktminskningar eller av andra anledningar. Vid mindre häng kan ingreppet utföras via ett kortare snitt i armhålan. Behandlingen utförs under narkos och tar ungefär en timme. Efter operationen rekommenderas patienterna att stanna över natten på kliniken. Återhämtningen inkluderar att bära ett tajt förband av bolero-typ och undvika kraftig ansträngning i upp till fyra veckor.

Hemsida: Citadellkliniken.com

Besöksadress: Stortorget 13, Malmö

Telefonnummer: 040-30 17 50

Estetikcentrum

Estetikcentrum i Malmö är en framstående klinik som specialiserar sig på estetisk plastikkirurgi. De erbjuder en rad olika behandlingar, inklusive armplastik. Vid en armplastik stramar kliniken upp lös hud på armarna för att skapa en bättre passform mellan hud och armens övriga vävnad. Ibland kombineras armplastik med fettsugning för att både strama upp armens hud och samtidigt avlägsna fett eller skulptera fram en optimal form. Kliniken erbjuder även fettsugning av armarna, särskilt för yngre kvinnor med kraftiga överarmar, där fettet sugs ut utan att behöva göra en kirurgisk hudsträckning. Estetikcentrum lägger stor vikt vid att varje patient ska känna sig trygg och speciell under hela behandlingsprocessen.

Hemsida: Estetikcentrum.se

Besöksadress: Studentgatan 6, Malmö

E-post: [email protected]

Telefonnummer: 040-65 66 660

Åderbråckakademin

Åderbråckakademin i Malmö är en specialiserad klinik som erbjuder både kärlkirurgiska och plastikkirurgiska ingrepp. När det gäller plastikkirurgi, erbjuder kliniken fettsugning, en behandling som effektivt tar bort oönskade fettdepåer från olika delar av kroppen. Åderbråckakademin lägger stor vikt vid att varje patient ska känna sig trygg och informerad, och erbjuder därför en omfattande konsultation där patientens behov och förväntningar diskuteras.

Hemsida: Aderakademin.se

Besöksadress: Roslins väg 18, Malmö

E-post: [email protected]

Telefonnummer:040-26 51 00

Efter armplastik

Efter att ha genomgått armplastik är det viktigt att förstå och följa de riktlinjer som din kirurg ger för att säkerställa bästa möjliga resultat och en smidig återhämtning. Från träning till läkning och återgång till arbete, varje aspekt av din postoperativa vård spelar en avgörande roll i din återhämtningsprocess.

Träning

Efter en fettsugning av armar rekommenderas det oftast att undvika intensiv fysisk aktivitet, särskilt övningar som belastar armarna, under de första veckorna. Detta för att undvika komplikationer och ge kroppen tid att läka ordentligt. Efter den initiala återhämtningsperioden kan du gradvis återuppta din träningsrutin, men det är viktigt att lyssna på din kropp och konsultera din kirurg innan du påbörjar någon form av intensiv träning.

Läkning

Läkningsprocessen efter en armplastik varierar från person till person. Medan vissa kan uppleva minimal svullnad och obehag, kan andra uppleva mer uttalade symtom. Det är viktigt att hålla området rent, följa alla postoperativa vårdinstruktioner och regelbundet besöka din kirurg för uppföljningsbesök. Användning av kompressionskläder kan också rekommenderas för att minska svullnad och stödja det opererade området.

Börja jobba igen

Tiden det tar innan du kan återvända till arbetet efter fettsugning av armar beror på operationens omfattning och ditt yrkes fysiska krav. För kontorsjobb kan de flesta återvända inom en vecka, medan mer fysiskt krävande jobb kan kräva längre återhämtning. Det är viktigt att diskutera dina arbetskrav med din kirurg för att få en tydlig förståelse för när det är säkert att återvända till arbete.