fettsugningar.nu

Haka

Hem > Haka

Länkar

Kontakta oss

Läs mer >

Fettsugning haka & Smartlipo

Fettsugning av haka och Smartlipo är moderna metoder för att ta bort oönskat fett och förbättra ansiktets konturer. Här får du en översikt över dessa behandlingar, kostnader, kliniker och eftervård. Lär dig mer om hur det fungerar.

Hur blir man av med dubbelhaka?

Dubbelhaka kan vara genetisk, resultatet av viktökning eller åldrande. Det finns flera metoder för att bli av med den: fettsugning av haka, Smartlipo, kylande behandlingar och injektioner. Valet av metod beror på individens behov och önskemål.

Fettsugning dubbelhaka

Fettsugning av dubbelhaka är en populär metod för att permanent ta bort oönskat fett. Genom små snitt avlägsnas fettvävnad, vilket ger en slankare och mer definierad haka. Resultaten är ofta omedelbara och återhämtningstiden är relativt kort.

Vad kostar det att ta bort dubbelhaka?

En fettsugning av dubbelhakan kan kosta mellan 15 000 och 30 000 SEK. Priset varierar beroende på klinikens läge, kirurgens erfarenhet och behandlingens omfattning. Andra faktorer som kan påverka priset inkluderar anestesi, operationsrummets kostnad och eventuell eftervård.

Smartlipo

Smartlipo är en minimalt invasiv laserbehandling som smälter bort fett och stramar upp huden. Den använder laserenergi för att bryta ner fettceller, vilka sedan avlägsnas genom sugning. Smartlipo är mindre smärtsam än traditionell fettsugning och har en snabbare återhämtningstid.

Hitta kliniker för fettsugning av haka

För de som överväger fettsugning av hakan är det viktigt att välja en pålitlig klinik. Nedan listar vi några av de bästa klinikerna i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Stockholm

Nordiska Kliniken

Nordiska Kliniken i Stockholm är en pionjär inom fettsugning med Smartlipo, och var den första kliniken i Sverige att introducera denna metod för fettsugning av haka. Även om de idag använder sig av mer moderna och säkra metoder för fettsugning, har de behållit sin expertis inom Smartlipo. Kliniken betonar vikten av att välja rätt metod för varje individ och att det är erfarenheten hos kirurgen som avgör resultatets kvalitet. De har också sett imponerande resultat när det gäller hudåtstramning efter Smartlipo-behandlingar. Nordiska Kliniken är känt för sin skonsamma teknik, vilket ofta möjliggör en snabb återhämtning för patienterna.

Hemsida: Nordiskakliniken.se

Besöksadress: Drottninggatan 33, Stockholm

E-post: [email protected]

Telefonnummer: 08-411 76 76

Estetikum

Estetikum är en klinik i Stockholm som utför estetiska ingrepp. Med en kombination av modern teknik och erfarna kirurger har de etablerat sig som en pålitlig aktör inom fettsugning. Estetikum strävar efter att erbjuda patienterna de bästa möjliga resultaten genom att anpassa behandlingen efter varje individs unika behov. De lägger stor vikt vid att informera och vägleda sina patienter genom hela processen, från konsultation till återhämtning. De har en hög patientnöjdhet och en lång erfarenhet inom branschen.

Hemsida: Estetikum.se

Besöksadress: Johan Berndes väg 10, Sollentuna

E-post: [email protected]

Telefonnummer: 018-501 505

ER Klinik

ER Klinik är en aktör inom estetiska behandlingar, särskilt inom området för fettsugning av kroppen. De använder sig av Smartlipo, en laserassisterad fettsugningsteknik, för att effektivt avlägsna envisa fettansamlingar. Smartlipo är särskilt lämplig för att behandla mindre områden med envis fett, som mage, höfter, rygg, ben, lår, knän, armar, haka och nacke. Fördelarna med Smartlipo inkluderar minimala blåmärken, inga stygn, liten eller ingen återhämtningstid och synliga resultat efter endast en behandling. ER Klinik skräddarsyr varje behandling för att uppfylla patientens individuella behov och önskemål.

Hemsida: Erklinik.se

Besöksadress: Johan Berndes väg 8-10, Sollentuna

E-post: [email protected] 

Telefonnummer: 010-303 80 00

Göteborg

Citylaser

Citylaser i Göteborg är en framstående klinik som specialiserar sig på att ta bort överskottsfett genom fettsugning. Om du har kämpat med envisa fettdepåer som inte försvinner trots träning och diet, kan fettsugning vara en lösning. Citylaser använder sig av PAL-System (Power Assisted Liposuction), en teknik som effektivt bryter ner fettlagret genom högfrekventa vibrationer. Detta är särskilt effektivt för att avlägsna stora mängder fett eller behandla hårdare, mer fibrösa områden som rygg, höfter och mage. Citylaser erbjuder även Renuvions J-plasma som ett tillval till fettsugning, vilket kan hjälpa till med hudåtstramning efter ingreppet.

Hemsida: Citylaser.se

Besöksadress: Norra hamngatan 18, Göteborg

E-post: [email protected]

Telefonnummer: 031-15 44 55

Pro Clinique

Pro Clinique är en klinik som specialiserar sig på estetiska behandlingar, inklusive fettsugning av haka. Med tiden kan fettansamlingar samlas under hakan, vilket ofta kallas för dubbelhaka. Denna ansamling kan vara ett resultat av ålder, genetik och kost. Pro Clinique erbjuder fettsugning av hakan där en del av fettansamlingen avlägsnas, vilket resulterar i en mer markerad käklinje och ett mer ungdomligt utseende. De erbjuder även trådlyft, ett icke-kirurgiskt ansiktslyft som görs med kirurgiska trådar. Denna behandling stramar åt huden på djupet och ger ett fräschare och mer ungdomligt utseende. 

Hemsida: Proclinique.se

Besöksadress: Nedre Fogelbergsgatan 1, Göteborg

E-post: [email protected]

Telefonnummer: 0720- 160 528

APS-kliniken

APS-kliniken i Göteborg är en expert inom området för fettsugning. De erbjuder behandlingar som syftar till att förbättra kroppsformen genom att avlägsna lokaliserat fett som kan vara svårt att eliminera med enbart motion. Kliniken använder sig av olika tekniker för fettsugning, men särskilt framhävs deras metod med kroppstempererade vätskor och “super-wet”, vilket möjliggör ett enda ingrepp där resultatet kan avgöras redan på operationsbordet. De vanligaste områdena för fettsugning på APS-kliniken inkluderar haka, kinder, nacke, överarmar, mage, skinkor, höfter, lår, knän, vader och anklar. Kliniken betonar att patientens välbefinnande är av yttersta vikt, och de erbjuder omfattande stöd både före, under och efter operationen.

Hemsida: Artisticplasticsurgery.se

Besöksadress: Carlandersparken 1, Göteborg

E-post: [email protected]

Telefonnummer: 031-14 60 60

Malmö

Reformkliniken

Reformkliniken är en framstående klinik inom estetisk plastikkirurgi och behandlingar av högsta kvalitet. De specialiserar sig på fettsugning, en teknik som syftar till att avlägsna envisa underhudsfettansamlingar. Trots att risken för komplikationer är minimal, tar kliniken alla nödvändiga försiktighetsåtgärder för att säkerställa patientens välbefinnande. Kliniken strävar efter att uppnå det “bästa möjliga resultatet” för varje patient, med hänsyn till patientens unika förutsättningar.

Hemsida: Reformkliniken.se

Besöksadress: Själbodgatan 10, Malmö

E-post: [email protected]

Telefonnummer: 010- 15 11 500

Bellakliniken

Bellakliniken är en klinik i Helsingborg som specialiserar sig på estetiska ingrepp, inklusive fettsugning av haka och hals. De erbjuder behandlingar som hjälper patienter att återfå en mer definierad profil och framhäva deras naturliga skönhet. Operationen tar ungefär en timme, vilket gör det till ett snabbt och effektivt sätt att förbättra sitt utseende. Bellakliniken betonar vikten av att informera sina patienter om alla aspekter av ingreppet, inklusive potentiella risker och fördelar. De erbjuder även möjlighet till finansiering för de som önskar det.

Hemsida: Bellakliniken.com

Besöksadress: Kungstorget 8, Helsingborg

E-post: [email protected]

Telefonnummer: 042-146 640

Citadellkliniken

Citadellkliniken är en ledande klinik inom estetisk plastikkirurgi, med särskilt fokus på fettsugning eller liposkulptur. Kliniken betonar vikten av att operationen utförs noggrant för att uppnå ett symmetriskt och jämnt resultat. Citadellkliniken använder Micro Air-tekniken, som ger ett jämnt resultat med minimala blåmärken och smärta. Kliniken har specialistkompetens inom fettsugning och erbjuder sina patienter de bästa förutsättningarna för framgångsrika resultat. De betonar att fettsugning inte är ett alternativ till bantning och rekommenderar det inte för överviktiga individer.

Hemsida: Citadellkliniken.com

Besöksadress: Stortorget 13, Malmö

Telefonnummer: 040-30 17 50

Efter operation

Efter en fettsugning av haka är det viktigt att följa riktlinjerna för eftervård för att säkerställa bästa möjliga resultat och en smidig återhämtning.

Gördel

Efter operationen kan läkaren rekommendera att du bär en gördel. Denna hjälper till att minska svullnad och stödja det behandlade området under läkningsprocessen.

Bandage

Bandage appliceras ofta på det behandlade området för att skydda snitten och minska svullnaden. Det är viktigt att följa läkarens anvisningar om hur och när bandaget ska bytas.

Käklinjen

Efter fettsugning kan käklinjen vara svullen och öm. Med tiden kommer svullnaden att minska och den nya konturen av hakan blir tydlig.

Läkning

Läkningsprocessen varierar för varje individ. De flesta patienter kan återgå till sina normala aktiviteter inom en vecka. Det är viktigt att undvika fysisk ansträngning och följa alla eftervårdsanvisningar noggrant.